Over ons

 

Organisatie 

De organisatie van CursusLab bestaat uit een klein team van vaste medewerkers. In 2014 hebben Miriam en Rosalie CursusLab opgericht. Door het aanbieden van intensieve meerdaagse creatieve cursussen geloven wij dat het aanbod van creatieve cursussen wordt uitgebreid voor iedereen die binnen korte tijd en  zonder afleiding wil leven binnen verschillende kunstdisciplines. Met zorg stellen wij het aanbod aan creatieve cursussen samen met de docenten vast. Michelle is CursusLab al snel komen versterken en zorgt voor de online zichtbaarheid van CursusLab.

Wij beantwoorden al uw vragen over onze creatieve cursussen en u kunt bij ons terecht voor uw inschrijvingen. Tijdens uw cursus zullen wij u samen met uw docent verwelkomen. Vlnr Miriam, Rosalie en Michelle.

Miriam - CursusLab creatieve cursussen Amsterdam  Rosalie  Michelle

Docenten 

De docenten van Cursuslab zijn allen ervaren professionals. Zij hebben een kunstopleiding gevolgd en werken bijvoorbeeld als fotograaf, danser, ontwerper of filmmaker bij gerenommeerde omroepen, musea, kunstopleidingen of theatergezelschappen. Daarnaast hebben zij ruime ervaring in lesgeven. Hierdoor zult u als deelnemer aan een van onze creatieve cursussen de juiste combinatie van inhoudelijke verdieping en enthousiasme voor de discipline ervaren.

Wij geven meer persoonlijke informatie over iedere docent bij de cursusomschrijving.

Vacature

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die ons organisatorisch team in Amsterdam willen versterken. Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een junior medewerker of stageair online marketing, communicatie en PR.

Daarnaast vinden wij het altijd leuk om nieuwe docenten te ontmoeten en ons cursusaanbod uit te breiden. Dus  ben jij een professionele kunstenaar met ervaring in lesgeven? Ook dan horen we graag van je.

Cursuslocaties 

Wij maken gebruik van professionele schilderateliers, fotostudios, theaterzalen, muziek- en cursuslokalen in Amsterdam. Bij voorkeur vinden onze cursussen plaats in de ateliers, studios of werkplekken van onze docenten. Op deze manier is er een optimaal samenspel tussen cursusinhoud en cursuslocatie.

In de cursusomschrijving vindt u de globale locatiegegevens van de cursussen. Voorafgaand aan uw cursus ontvangt u van ons de specifieke adresgegevens en een routebeschrijving. Onze locaties zijn goed bereikbaar met de auto en/of openbaar vervoer.

Kantoor

Ons kantoor ligt aan de Mauritskade 55c, 1091 AD Amsterdam. Het is mogelijk om op afspraak langs te komen voor vragen en/of inschrijvingen. Neem hiervoor contact met ons op.

Let op, de cursussen vinden in principe dus niet plaats op ons kantooradres, maar op diverse locaties in Amsterdam.

CursusLab kantoor computer op tafel  _DSC2193  CursusLab kantoor

CursusLab kantoor
Kantooradres: Mauritskade 55c, 1091 AD Amsterdam
T: 06 – 456 28 748 (ma t/m do 10:00 uur – 16:00 uur)
E: info @ cursuslab.nl
F: www.facebook.com/CursusLab
KvK: 62874799

Eerstvolgende cursussen