Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik me inschrijven? Dit kan online of telefonisch (ma t/m do 10.00-16.00 uur). Na inschrijving ontvangt u van ons een inschrijfbevestiging en factuur. Wanneer de factuur is voldaan is uw inschrijving definitief.

Hoe kan ik betalen? Nadat u zich heeft ingeschreven, ontvangt u van ons een factuur. Deze dient binnen 10 dagen na ontvangst betaald te zijn. Pas dan is uw inschrijving definitief.

Wanneer moet ik mij uiterlijk opgeven? Wij raden u aan om niet later dan vier weken vóór aanvang van de cursus in te schrijven. Op de website kunt u bij de omschrijving van elke cursus zien of er nog plek is.

Wat maakt de cursussen van CursusLab bijzonder? Door onze aanpak van intensieve meerdaagse cursussen zijn de deelnemers even vrij van hun dagelijkse bezigheden. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw creativiteit en bereikt u sneller resultaat en extra diepgang. Daarnaast versterkt deze opzet ook de groepsdynamiek en levert een cursus bij CursusLab een nieuw netwerk op. Om individuele aandacht te kunnen garanderen hanteren wij een maximum aantal deelnemers per cursus.

Waarom biedt CursusLab juist meerdaagse en weekcursussen aan? CursusLab gelooft in het effect van de snelkookpan. Met onze meerdaagse cursussen bieden wij in beperkte tijd veel lesuren aan. Door een aantal dagen achter elkaar onafgebroken bezig te zijn, kunt u uw kennis en kunde in korte tijd blijvend verbeteren.

Voor wie is CursusLab bedoeld? Voor iedereen die de tijd heeft om zich een week lang volledig te concentreren op een creatief genre. Het niveau van onze cursussen is gericht op amateurs, van beginners tot gevorderden.

Hoe zijn de cursussen ingericht? Iedere cursus heeft zijn eigen opbouw. Daarbij houden wij rekening met het niveau van de deelnemers. Tijdens onze cursussen start u vanaf het aangegeven instapniveau. Door middel van praktische opdrachten geven de docenten u gedurende de dagen handvatten om het cursusonderwerp verder uit te diepen. Zo vergroot u uw praktische vaardigheden en krijgt u daarnaast meer inzicht in de achterliggende theorie en techniek. Elke lange cursus dag is er een gezamenlijke lunch. De meer fysieke cursussen (dans, theater, zang) wisselen de activiteit af met voldoende rustmomenten tijdens de dag.

Wat moet ik zelf meenemen? In sommige gevallen dient u in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera of laptop, in andere gevallen regelt CursusLab materiaal. Bij sommige cursussen wordt er naast de cursusprijs een extra bedrag voor materiaalkosten, zoals verf, in rekening gebracht. Dit staat duidelijk bij de cursusomschrijving vermeld.

Wat zijn de cursustijden? Onze meerdaagse creatieve cursussen vinden zowel in het weekend als door de week plaats. In het algemeen starten wij om 10.00 uur en duren de cursusdagen tot 15.30 uur. Op deze dagen is er een lunchpauze van een uur waarin CursusLab zorgt voor een heerlijke lunch. Op de halve dagen – dit is woensdag bij de vijfdaagse weekcursussen – duurt de cursusdag van 10.00-12.30 uur en bent u in de middag vrij. Voor alle cursussen geldt dat de specifieke cursustijden in de cursusomschrijving genoemd worden.

Is er een risico dat mijn cursus niet doorgaat? Onze cursussen gaan door vanaf acht deelnemers. Indien anderhalve week voor de start van de cursus het aantal inschrijvingen onvoldoende is, zullen wij besluiten de cursus af te blazen. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht. Het deelnemersgeld wordt dan teruggestort.

Waar vinden de cursussen plaats? Wij maken gebruik van professionele dansstudio’s, kunstateliers, fotostudios, muziek- en cursuslokalen in Amsterdam. In de cursusomschrijving vindt u de globale locatiegegevens. Voorafgaand aan uw cursus ontvangt u van ons de specifieke adresgegevens en routebeschrijving.

Waar kan ik overnachten? De CursusLab weekcursussen zijn exclusief overnachting en avondeten. Uiteraard kunt u zelf op zoek naar accomodatie in Amsterdam. Mocht u tips willen dan kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u meer vragen? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk persoonlijk bij u terug.

Eerstvolgende cursussen